Logotip de Adolescents.cat
SkamEven.
SkamEven.
Any: 2004
Comarca: Conca de Barberà
Data: 24/01/19 21:30
Holaaaaa, em podeu ajudar pls ..^_^
A veure, primer de tot, gràcies per tota la vostra feina.
Ara aniré una mica, que en diguem "al grano". I cal dir que sé que molt probablement em direu que vosaltres no podeu dir el que jo he de fer, pensar o dir... Però necessito algún concell pq en molt poc temps el meu cap s'ha tornat un lio. A veure, el q em passa es que no sé que sento per la gent. Fa molt temps vaig estar enamorada d'un noi (però l'únic que m agradava d'ell eren els seus ulls i la seva intel·ligencia, al igual que quasi tota la gent que m ha agradat ). El fet és que no sé si el que sento a vegades és amistat, amor, desig, etc. Tampoc no sé ben bé com sóc, però crec q sóc d la LGTB (diria que sóc bisexual i sapiosexual, pq també em va molar una noia que vaig conèixer en unes colònies i l únic que m agradava d'ella era la seva forma de ser, pensar, parlar-me, i com em mirava, etc...) En fi, no entenc el què sento per la gent perquè encara no em sé definir, potser? I si és així, sabeu alguna forma d'aclarir-me d'alguna forma (donant me concells)? Com puc saber si realment un noi o una noia m'agrada? Hi ha, realment algun truc psicològic per saber si algú està interessat per mi?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 25/08/2019 17:41

Hola!


Benvinguda al complicat i divertit mon de l'atracció afectivo-sexual entre persones!

No hi ha cap truc per saber definir-te, segurament el pas del temps farà que puguis lligar caps entre totes les persones que t'han atret i així definir la teva orientació afectivo-sexual. 

L'única norma és el respecte quan alguna persona et diu que no, o quan perceps que està incòmoda o, més fàcil, si no diu que sí. 

Així que apropa't a qui et sembli interessant i estiguis pendent de les seves reaccions ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: