Logotip de Adolescents.cat
Holaiaia
Holaiaia
Any: 2003
Comarca: Escaldes-Engordany
Data: 24/01/19 17:30
Pares
Bones,
Ja fa temps que els meus pares m’exigeixen molt de mi . Acabo el cole a les 5 de la tarda i cada dia estudiï fins a les 9, em comencen a cridar pq no estudio, que soc un malt exemple, que a clase no faig res ja que me costa estudiar i segons a ells la culpa es meva... cada dia me vaig a dormir mes tard hi han dies que només dormo 30 mints..
Però després cuan estem amb mes gent “ son els pares ideals”.
I això m’agovie molt el trimestre passat vaig anar mig obligada a inglaterra i m’ho vaig passar de conya ja que estudia però no estudiava tantes hora i dormia molt mes.
Alguns amics m’han dit que parli amb professor però no m’atreveixo ja que parlaran amb ells i després me caurà mes Bronca
Que puc fer?

Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 25/08/2019 17:36

Hola, 


Doncs pel que expliques, sembla que la falta de son està afectant greument en el teu rendiment. Així que hi hauràs de posar solució.

És bona idea parlar-ne amb els professors o professores que tinguis i explicar-los que dorms poc. Llavors ells ja t'ajudaran a parlar amb els teus pares. És probable que ells no s'hagin adonat que la seva exigència repercuteix en les hores de son i això en el teu rendiment, creant un cercle viciós negatiu. 

Parla amb els teus pares si et sents capaç, i sinó busca ajuda d'altres persones adultes ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: