Logotip de Adolescents.cat
La adolescencia es dura
La adolescencia es dura
Any: 2003
Comarca: Bages
Data: 24/01/19 16:22
No se qui soc
Hola primer gràcies per la gran feina que feu.
Tinc un problema, no se com soc, a l'institut soc una persona seria i aburrida, pero a fora a atletisme, musica, amb els amics, a l'esplai soc totalment al contrari una cabra boja que alegra els dies a tothom. Els meus amics em tenen com per la segona opcio pero no se que em passa a l'institut perque sigui una persona aixi. A part em genera inquietud no poder-me definir i acceptar-me. No se si les exstraescolars que faig les faig perque son les que sempre he fet o perque realment m'agraden.
A part la meva millor amiga(anem a l'esplai juntes, a l'insti pero amb classes separades) s'ha fet molt amb una altra nena i em fa ambeja de com es, i em fica gelosa. Com puc treurem la gelosia i parar-me de comparar amb els altres per ser jo mateixa?
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: