Logotip de Adolescents.cat
Lluna
Lluna
Any: 2000
Comarca: Anoia
Data: 19/01/19 22:00
Em poso vermella, què puc fer?
Bon dia!
Sóc una noia que des de que va començar l'Eso (molta gent nova, profes nous,etc) sempre que estic a classe i el professor em pregunta algo davant de tota la classe o faig una exposicio oral, em poso molt vermella, tot i que no em fa vergonya parlar i que molta gent mescolti, però quan estic a classe em poso nerviosa, tothom em mira i cada vegada estic mes vermella i em deprimeixo molt ja que es una situacio que no puc controlar i no magrada que la gent em vegi com una noia timida perque realment no ho soc pero a classe nose què em pasa i sempre acabo plorant quan passa aquesta situacio, perquè es molt estressant i els meus amics em fan bromes sobre aixo i em sento fatal...
Si em poguessiu donar algun consell sobre què puc fer amb aquest tema m'ajudaria molt.
Gràcies!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/07/2019 22:17

Hola Lluna, 


És probable que els teus nervis anticipatoris (imaginar que et posaràs nerviosa, que els companys riuran...) faci augmentar la teva reacció de posar-te vermella. 

Així que l'únic que et puc recomanar, com que no pots canviar les reaccions físiques del teu cos, és avisar abans que potser et poses nerviosa. D'aquesta manera ho desactivaràs, ja veuràs. 


Fes la prova i ens expliques ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: