Logotip de Adolescents.cat
Anonim
Anonim
Any: 1999
Comarca: Pla d'Urgell
Data: 13/01/19 22:11
Que faig amb el meu futur?
Hola,
No sé què fer amb el meu futur estic acabant un cicles superior i tenia moltes ganes d'anar a la universitat, però digue'm que per mi anar-hi és mès difícil. Ara per entrar has de fer unes proves de català, castellà i matemàtiques. I a mi no hem van gairebé aquestes matèries. I per anar a fora de Catalunya les notes per entrar a les universitats són molt altes entre 8 i 9. I no sé si treballar i reunir diners per anar a la universitat d'aquí dos anys i agafar-me un any per preparar-me per aquestes proves d'aquí i anar a una universitat més aprop de casa.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 23/01/2019 12:12

Hola!


Jo et recomanaria que en parlessis amb el professorat i la teva família. Deixa't orientar una mica ja que són qui més et coneixen, no?

Per altra banda, si necessites un any per preparar-te l'accés i t'ho pots permetre, endavant!

Si necessites preparar-te l'accés amb dos anys i compaginar-ho amb una feina, endavant!

El que és important és que tinguis l'objectiu clar i busquis el camí per aconseguir-lo ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: