Logotip de Adolescents.cat
Lauraa_73
Lauraa_73
Any: 2003
Comarca: Segrià
Data: 11/01/19 18:26
com puc fer per quedar amb ell?
holaa, fa uns dies us vaig envair una consulta que tenia un problema que m'agradava un noi 5 anys més que jo i no sabia què fer.. em vau dir que intentés parlar amb ell per instagram i tal per conèixrel.
Val, el cas és que el vaig obrir posant d'excusa que ell viu al poble on estiuejo i bueno, no vam parlar de moltes coses jaja però almenys ara sap qui sóc. Vale el cas és que m'agraderia coneixrel més, és molt maco i de moment em cau molt bé, però no vull obrirlo jo sempre, no em vull fer una pesada que l'està obrint cada setmana.. però és q tampoc espero que ell ho fagi, perquè a penes ens coneixem i clar, vist des del seu ull, que una nena més xica t'obri per parlar i coneixret.. vés a saber què pensa... no sé, a mi m'agraderia això intentar parlar-hi més, no sé crec que pel seu sant l'obriré (el sé perq el meu pare es diu igual) i així tindré una excusa, però llavors què? em costa molt això, jo li aniria fent preguntes jajaj però obviament no li faré això pel mateix motiu: no vull ser pesada.
i per últim.. de cara a l'estiu si encara parlem, m'agraderia quedar.. però com i què li dic? no li puc dir aixi com aixi..
bfff tinc un cacau mental.. perquè el principal problema (després de la edat) és q no sé si li agradaré perquè bueno.. guapa no ho sóc gaire i a més, ell encara em deu veure com una nena xica... ajuda sisplau, moltes gràcies. <3
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 23/01/2019 11:56

Hola Laura, 


Doncs no pots fer gaire més del que estàs fent. No insisteixis més del compte però pots obrir-lo de tant en tant. L'excusa del seu sant és una bona manera de començar una conversa!

Per altra banda, si veus que ell no et segueix el fil, que no t'obra i que no et pregunta... potser ja tens una resposta, encara que no t'agradi. 

Fes alguns intents més i si no hi ha resposta, para. 

Potser a l'estiu podeu trobar-vos al poble i començar una conversa cara a cara, però això serà més endavant... d'acord?


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: