Logotip de Adolescents.cat
Kfkf
Kfkf
Any: 2004
Comarca: Baix Llobregat
Data: 10/01/19 17:45
Tinc un problema
Els meus pares mideixen 1,73 i 1,65 i la meva estatura es de 1,61 o 1,60 soc un noi que sempre ha sigut d'estatura normaleta tirant a baixa. Els meus amics ja estan grans i a mi m'agradaria saber a quina edat faré el famós estiró puberal
Laia Reventós
Laia Reventós
Data: 18/01/2019 11:06
Hola!
Pel que ens comentes els teus pares tenen una estatura mitja, no molt alta, per tant seria possible que arribessis a ser d'alt igual que el teu pare.
Ara bé, pel que veig encara tens 14 anys, així doncs, encara tens temps per a fer l'estirada. Potser la fas just abans d'arribar als 18! Depèn molt de la persona.
No et preocupis que tard o d'hora faràs l'estirada :)

Gràcies per consultar-nos!
Espero haver-te ajudat,

Laia Raventós
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: