Logotip de Adolescents.cat

Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 04/01/19 02:43
ginecoleg
Tinc 19 anys, fa 6 mesos que he començat a tenir relacions amb la meva parella que portem 9 mesos junts i vull deixar el condó per prendre un altre metode ja que el meu novio no esta a gust utiiztanlo i crec q a mi tambe em ve de gust cambiar per un altre, això ho faria d’aqui un parell de mesos mes o menys.
Encara nose quin metode utilitzaré pq suposo que me’l han de dir pero m'agradaria o pastilles o parches especialment. Les hormones em donen mal rollo pero se segur que la cosa que menys vull ara mateix es quedarme embarassada aixi que prefereixo que sigui efectiu.
Em fa molta cosa pendre un nou metede quan fins ara he anat amb condons, no tinc cap patologia medica ni res quee m pugui causar un problema pero tinc molta fobia als metges en general i sobretot al ginecoleg que mai hi he anat i no sé que fer... es que haig de anar si o si si vul cambiar el metode, pero em fa molta cosa... que puc fer?
I a més, si vaig al ginecoleg, si dic que vull que em donguin un metode anticonceptiu d'aquests que he dit, em miraran? Merci
Cristina Albó
Cristina Albó
Data: 15/01/2019 12:33

Hola,

Efectivament i sobretot pel fet de prendre hormones és important que ens facin un seguiment de com ho estem tolerant, quins efectes notem, com està reaccionant el nostre cos, etc...

Per tant, abans de prendre res és important anar al ginecòleg per a poder valorar l'inici d'aquest mètode anticonceptiu hormonal.

Ara bé, tingueu en compte que els mètodes anticonceptius hormonals ens protegeixen de l'embaràs però NO de les Infeccions de Transmissió Sexual. L'únic mètode anticonceptiu que fa doble barrera és el preservatiu (femení o masculí).

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Wommum
@Helenangelpsico
http://www.helenaangel.com


">www.helenaangel.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.