Logotip de Adolescents.cat

Any: 1998
Comarca: Selva
Data: 03/01/19 23:54
perquè encara el ploro
pensava que ja ho tenia superat que ja no hi pensava, però ahir estava amb la meva novia xerrant i va sonar una cançó de Blas cantó la de Él no soy yo, estavem les dues abraçades i em vai posar a plorar, ella l'estava cantant, quan se'n va adonar que plorava ja ni em va preguntar el motiu ja el va saver em va preguntar perquè aquesta cançó? i perquè ara? la questió es que hi havia un noi que pk treies tot el que em va passar l'any passat em posava aquesta cançó, que em va passar?

Vaig començar un cicle formatiu i com una tonta em vaig enamorar del tiu equivocat, em vai enamorar de l'ultima persona la qual es podria enamorar d'algú sense pensar en follar, si, vai estar amb un tio que nomes pensava en follar i que li xupes... va estar un mes utlitzant-me, Quan es va cansar de mi em va deixar de parlar i no va ser fins el març que em vai adonar de tot.
Vai estar plorant-lo en secret molt de temps pero un noi que estava super pillat de mi em dedicava él no soy yo, per a que oblides tot el que em va passar i pk confiés en tornar-me a enamorar d'algú.

que em va passar ahir? perquè vaig plorar? jo i ella vam estar molta estona jugant a un joc de cartes (màgic) i vam acavar fent l'amor i gual que la primera vegada que ho vai fer amb aquell subnormal.

perquè? perquè encara el ploro? perquè es tant dificil d'oblidar aquestes coses jo a ella l'estimo i molt, gràcies a ella torno a confiar en mi mateixa, torno a creure en l'amor i en el destí
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 22/01/2019 20:33

Hola!!


No et passa res, tens una ferida i s'està curant, és natural. Et va fer molt mal i aquesta cançó et trasllada a tot el dolor que vas sentir. Forma part de la màgia de la música. No facis res, deixa que passi. Abraça't a la teva parella, feu-vos mimos i gaudeix de la seva companyia. 

Tu mateixa dius que t'ha fet tornar a confiar en els altres, oi? doncs valora-li i agraeix-li tot. I, quan acabi la cançó, estima-la molt. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: