Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 13/12/18 16:33
I si li agrado?
Tinc un amic que crec que li agrado, pero el problema es que no se si ell m’agrada a mi, ja que últimament en tira una mica la canya, es molt carinyos amb mi pero tambe amb els altres amics (sobretot amb una amiga meva), m’envia emojis tipo el del petó i tal, pero parlem molt poc per whats aixi que no se si per aquests dos aspectes potser no li agrado. Pero bueno que pensó que si li agrado perque com he dit abans, es molt carinyos, tambe quan quedem s’aparta del grup amb el meu millor amic i parlen i no deixen a ningu que ho escolti, i em troba mes a faltar a mi que als altres, sempre esta al meu costat (quan quedem, osigui 1 cop per setmana ja que jo visca a Bcn i ell a Girona), a sobre el meu millor amic em va dir que li agrado a una persona pero no em vol dir nom ni res. Llavors el problema es que que pasaria si s’em declara? Perque no crec que m’agradi ja que es una mica lleig i no em veig sortint amb ell no se i com que vivim tant lluny doncs no se si podría tenir una relacio a distancia perque nomes ens veuriem un cop per setmana :/.

En fi, aprofito per agrair-vos tot el que feu per nosaltres. Gracies.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 13/12/2018 20:04

Hola anònima, 


Doncs sembla que tens els teus sentiments prou clars, no? Aquest noi no t'agrada i no hi vols tenir una relació de parella. No passa res! no et sentis culpable per això!

El més important és que tu estiguis segura del que sents i siguis honesta en cas que se't declari: "no sento el mateix per tu i tampoc em veig en una relació a distància". 

Si tu ets clara i honesta no hi hauria d'haver cap problema, i si ell s'enfada... doncs ho haurà d'acceptar! Tu no hi pots fer més ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: