Logotip de Adolescents.cat
pautds
pautds
Any: 2003
Comarca: Segrià
Data: 12/12/18 21:30
Regal
Bones, realment es una tonteria pero si em contestesiu em farieu un gran favor.
El problema es que s'atansa nadal i doncs tinc dos amiges bessones que som molt amics des de petits i aquest nadal eh pensat de regalarlosi algun detallet, el problema es que estic bloquejat i realment no se que regalar los hi si em pigeseu donar cosell d'alguna coseta bonica sensilla i no massa cara estaria molt agrait!!
Gracies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 13/12/2018 19:55

Hola!


Ostres, això dels regals és molt bonic!!

Segurament qualsevol detall els pot agradar!

Per què no els regales una foto de vosaltres tres amb alguna dedicatòria a darrera? o pots fabricar un calendari i apuntar-hi les dates importants (com el teu aniversari). També pots mirar alguna cosa de roba o de complements o material per l'institut.  

Una altra opció seria una funda pel mòbil ;)


Idees n'hi ha moltes!! Espero haver-te ajudat a desbloquejar ;)

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: