Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 2004
Comarca: Gironès
Data: 09/12/18 20:56
Dubtes
Hola!!
En primer lloc m'agradaria agrair-vos el temps que dediqueu responent a totes les consultes que us fem els adolescents.
Aquest any m'he canviat de centre i m'he fet molt amiga d'una noia. Fa uns dies vaig somiar que jo li feia un petò i que després m'arrepentia perquè no sabia perquè ho havia fet, ja que jo sempre he sigut hetero. Em va agafar una mica de por, perquè no sé si el somni deu voler dir alguna cosa i estic una mica confusa...
A mi mai m'ha agradat cap noia, i ella crec que tampoc m'agrada, però m'estic començant a menjar el coco i a confondre els meus sentiments. Que significa el somni? Ajuda , sisplau!
Gràcies!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 13/12/2018 19:48

Hola anònima, 


No pateixis! És molt habitual aquest tipus de somnis! Simplement és l'inici i el despertar del desig sexual. No té a veure amb la teva orientació afectivo-sexual (amb quina persona vulguis iniciar una relació), sinó amb la manera com el teu desig es desperta. Moltes persones heterosexuals tenen curiositat o fins i tot somnis eròtics amb persones del seu mateix gènere, així que no et preocupis, ja aniràs descobrint (a mesura que coneguis persones diferents) quina és la teva orientació sexual ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: