Logotip de Adolescents.cat
Kaifdez
Kaifdez
Any: 2004
Comarca: Vallès Occidental
Data: 03/12/18 19:04
Ns que fer
Abans de l'estiu parlava amb la meva crush i reiem i ens portavem durat l'estiu tmb vem parlar. Pero ha sigut tornar el cole i m'ignora i m'evita, tinc por de haverli fet algo pero al parlarne amb ella em va dir que no pero hu segeixo pensant, que haig de fer? Esta molt borde i no ho aguanto
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 17/12/2018 22:22

Hola,


Doncs segurament deixar-la estar. Sembla que de moment ella està posant distància i no té gaires ganes de mantenir la relació que tenieu a l'estiu, i ho hauràs de respectar. 

No sabem exactament què li ha passat ni per quins motius ho fa. Tu ja has intentat parlar amb ella i et diu que no ha passat res. Per tant, no en vol parlar i no hi pots fer més. 

Intenta assumir la nova situació i començar a passar pàgina... encara que faci mal. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: