Logotip de Adolescents.cat
Lauraa_73
Lauraa_73
Any: 2003
Comarca: Gironès
Data: 27/11/18 16:43
Jo 15 ell 20
Holaa tinc una consulta per feer i bueno el cas és que estic enamorada d'un noi que viu al poble on estiuejo, enserio en cosa de 2 o 3 setmanes no paro de pensar amb ell, quan va ser les festes d'aquet poble em vaig atrevir a demanarli solicitut a linstagram, i ell em va seguir... i estic emparanoiada i és un problema perquè té 20 anys (jo 15). Les meves amigues em diuen que no passa res que ara si q es nota pero q quan jo en tingui 17 ell en tindrà 22 i el canvi no serà tan fort... en part tenen rao.. però jo tinc aquesta inseguratat.. i no sé què fer perquè també em fa molta vergonya obrirlo i dirli eeii magradees quedem algun diaa? nose ho trobo bastant fort... què farieu? sisplau necessito ajuda... no se que fer amb la meva vida.
no em vull oblidar d'ell perque magrada molt i a part que veig el seu tiet CADA dia perquè és el capdestudis del meu insti i quan no el veig en una guàrdia el veig per les escales i sino a l'hora del pati...
moltes gràcies <3
Cristina Albó
Cristina Albó
Data: 10/12/2018 09:35

Hola Lauraa_73,

Nosaltres no et podem dir el que has de fer, però potser iniciar una conversa directament dient "m'agrades" és massa, com tu dius, més que res perquè no el coneixes a nivell personal, només saps que t'atrau a nivell físic i que teniu una connexió virtual a través d'instagram.

Per tant, potser abans de "tirar-te" a la piscina, hauràs de saber si la piscina té aigua o no, no creus? Parla amb ell, coneix-lo, potser deixa d'agradar-te, potser t'agrada més, deixa que ell també et conegui.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Wommum
@Helenangelpsico
http://www.helenaangel.com


">www.helenaangel.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.