Logotip de Adolescents.cat
Keta
Keta
Any: 2003
Comarca: Selva
Data: 25/11/18 13:59
FER EL PRIMER PAS O DEIXAR-HO AIXI?
Tinc una amiga que quan estic amb ella sento algo més que amistat, ella em va dir que li passava el mateix. Aquests últims dies hem estat quedant i doncs el de sempre... Jo li vaig dir el que sentia i ella em va dir que sentia i que li passava el mateix que a mi. És com si estiguéssim encallades i cap de les dues volgués donar el pas. Molta gent em diu que acabarem juntes i crec que m'he acabat pillant per ella, les ganes de veure-la son constants i pf bua, per mi sentir els seus llavis es la millor sensació del món. Clar, a mi em fa por donar el pas i que em "rechaze" i que això ho canvi tot. Hem parlat d'aquest tema en persona, però ens quedem en el mateix lloc i no avançem.
No se que és el que haig de fer, perquè no me la puc treure del cap i el que sento per ella no ho sentit mai per ningú
Una abraçada!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 22/01/2019 18:48

Hola Keta, 


Crec que ho tens molt fàcil però el teu cap et juga males passades amb "i si..."

Tu li has dit el que sents, ella t'ha contestat que sent el mateix, així que... on és el dubte? 

Crec que l'única dificultat és trobar el moment. Busca algun dia que tingueu temps, que estigueu tranquil·les i còmodes l'una amb l'altra i que tingueu intimitat. Llavors serà qüestió de buscar apropament físic, que s'apropin les dues cares... i notaràs que el teu cos ja et guiarà ;)

Deixa que sorgeixi i oblida't dels pensaments interferidors!!!


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: