Logotip de Adolescents.cat

Any: 1999
Comarca: Baix Ebre
Data: 20/11/18 22:18
no te ganes
Hola. Ultimament la meva parella no té ganes de sexe. Abans tant si estava cansat o rallat com si no ho feiem varis cops al dia, ara poder en tot un cap de setmana sols només un cop.
Noto cambis de ganes per part d'ell desde que jo li demano que vagi mes lent a l'hora de penetrarma (aixi noto mes plaer). Ell li posa la culpa al condó, és lo unic que diu q cambiaria de les nostres relacions pero encara no hem fet el any junts i em sembla massa pronte cambiar a un altre metode anticonceptiu pero em fa por que cambiar a pindoles o lo qe sigui i que les hormones m'afectin, que falli, o el simple fet de anar al metge ja em fa cosa, portem 8 mesos, i en tot aquest temps casi NO (gens o poc, tan poc que ni ho sap i ho ha de mirar per a saberho) es corre amb el condo posat, sempre ho hem fet amb pero ja s'està cansant encra que no mho digui gaire.
Sempre ha de acabar fense una paja sobre mi pero jo vull q es corri quan tenim sexe perque sino sento que follem per fer algo.
Vull ajuda, no se que fer, gracies.
Cristina Albó
Cristina Albó
Data: 26/11/2018 12:21

Hola,

El preservatiu no és cap impediment alhora d'ejacular i alhora és una condició indispensable per a cuidar-nos a nivell de prevenir infeccions de transmissió sexual i d'embarassos no desitjats.

Potser estaria bé descartar un possible cas de fimosi, sovint si hi ha molta pell, hi ha dificultat per ejacular o s'han de realitzar unes estimulacions molt concretes i específiques.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Wommum
@Helenangelpsico
http://www.helenaangel.com


">www.helenaangel.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.