Logotip de Adolescents.cat
Anònim
Anònim
Any: 2002
Comarca: Alt Urgell
Data: 14/11/18 10:46
que em passa
A mi el que em passa es que de vegades em donen bajons del pal que perdo les ganes de fer esport, de fer coses, d'anar a classe, perdo la gana... Però potser després de 2 o 3 dies torno a estar normal. I jo no sé perquè em passa això, i quan em passa no se com gestionar-ho i m'autolesiono perquè així em calmo.
Hauria de demanar ajuda per això? Es que tampoc ho considero greu però em passa bastant (1 o 2 cops per setmana)
I em podrieu donar algun consell sobre que fer quan em passa això?
Gràcies!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 23/01/2019 11:39

Hola!


En el moment en què hi ha autolesions, cal demanar ajuda. 

Tots tenim moments en què estem més baixos d'ànims i no tenim energia per fer res, però això no implica que apareguin autolesions ni ganes de fer-se mal a un mateix. Cal aprendre a transitar el malestar i el dolor sense ferir-nos a nosaltres mateixos. 

Parla amb persones de confiança, amb algú del professorat, amb familiars o amistats. Explica'ls com et sents i demana'ls que t'ajudin a superar aquesta temporada. Veuràs que és únicament una temporada. D'aquí un temps estaràs millor, ja ho veuràs, però deixa't ajudar. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: