Logotip de Adolescents.cat
Emma
Emma
Any: 2001
Comarca: Alt Empordà
Data: 13/11/18 20:32
Estic molt confosa i trista, no se que fer
Porto una època no gaire bona, recentment uns amics van tenir un accident amb moto i un d’ells va morir, a casa meva des de sempre que tinc problemes familiars i el tio amb el que he estat aquest estiu (i que es el primer per el que he sentit alguna cosa) aquest cap de setmana s’ha liat amb una amiga meva. Lo nostre no va acabar perquè a mi em deixes d’agradar o jo li deixes d’agradar a ell, sinó perquè li va arribar que jo em vaig liar amb un altre (quan ell em va demanar de estar dalgo mes obert Pk sinó ell sagoviava i no es volia pillar de mi i sabia que podia passar si seguíem d’algo mes serio com el que teniem) i em va deixar de parlar (jo no em vaig liar amb ningú). Jo no el vaig obrir Pk em va deixar en visto i dos setmanes mes tard es va liar amb una ex seva la qual li va fer mal i per això ara no es volia enamorar de mi. Enfi això es igual, jo volia tenir una relacio cordial bona d’amics i així vam estar fins que jo veia que pode ell volia tornar a tenir algo i jo en veritat si volia però s’ho hauria de currar molt Pk em va descripció nar una mica.... li vaig preguntar i em va dir que ara mateix no volia res amb mi, ni res serio amb ningú. Ara aquest finde es lia amb la meva amiga i clar jo em quedo flipant, que es pot liar amb qui vulgui però ns si acabem be per respecte amb amigues meves no, jo no ho hagués fet mai (i vaig tenir la oportunitat). NO-SE, ara estic bastant feta merda per tot i ns... soposo que no l’he superat o esk no ho se, estic molt confosa. Pk clar com que no es va acabar d’una manera obvia soposo que tenia la cosa de i si tornàvem, però ara s’ha liat amb una amiga meva i ja li he dit que no vull saber res mes dell que persones així no les vull. Ma demanat perdo per si m’havia sentat tant malament però diu que no s’arrastrara perquè ell pot fer el que vulgui.... sem ajunten tantes coses que em bloquejo, i no vaig al insti (un comportament que ja he fet altres cops) i ns que fer ara mateix, no se com em sento a part de traïda i lo pitjor es que crec que magradaria estar amb ell be com ho estàvem abans, ns com hem pogut arribar a aquest punt quan teòricament el que ell no volia era pillar se de mi Pk no estava preparat per algo així (en plan que tot ens anava de puta mare però ell ho va com frenar per por o algo aixi).

Avui ja fa dos dies que no vaig al insti i bno les últimes setmanes tmb he faltat molt Pk no estava molt be anímicament per el que he explicat al principi.... siusplau contesteu el abans possible
Perdo per el toston.... estic una mica desesperada jajajja
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 24/01/2019 22:22


--
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: