Logotip de Adolescents.cat

Any: 1999
Comarca: Baix Llobregat
Data: 12/11/18 00:16
manipulacio parella
Hola,
Em fa por que el meu novio (portem mig any sortin) em manipuli, he vist algunes senyals de que fa quan algún (sigui parella, amic, familiar...) doncs que et manipula i hi ha algunes que coincideixen i no se si tinc una relacio toxica o qe... jo amb ell ara estic millor que fa temps pero segueixo pensant qe es un noi que es pasa molt de rato explican els seus problemes, rallanse, sempre lhaig de estar ajudan am la feina q te, es molt impacient amb tothom, es molt impulsiu, varis cops fem el q vol, culpa als demés sempre per tot, també a vegades crec q es victimista, criticon, immadur per la edat que te (24), s’enfada per tonteries pero em perdona rapid... pero pel resto estem bé , jo també tinc les meves coses, també te les seves coses bones, i no m'ha amenaçat, ni pegat, etc, pero els problemes que te amb els demes afecten de manera o altra sense que es doni compte a la nostra relacio, però, com puc saber si estic en una relació toxica/manipuladora? que puc fer en cas afirmatiu, etc....? gracies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 24/01/2019 22:05

Hola!


Pel que expliques la teva relació no t'aporta tot el benestar que imaginaves. Totes les parelles tenen alguna dificultat, però sembla que la seva actitud no ajuda a sentir-te cuidada i valorada. 

Intenta fer una llista amb els pros i els contres. Valora si l'esforç que estàs posant en fer funcionar la relació té alguna recompensa o no.... ja que potser hauràs de prendre una decisió... encara que faci mal. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: