Logotip de Adolescents.cat
Discrretxat
Discrretxat
Any: 2001
Comarca: Serra de Tramuntana
Data: 10/11/18 00:32
Estic molt confusa
Holaa
Estic MOLT liada per un noi, té un any menys que jo i ens vam conèixer aquest estiu a la feina. M ho vaig pasar super bé amb ell i des d aquí mos hem fet bastant, adames és una persona molt oberta i simpàtica, és una de les poques persones que he agafat confiança aviat ( a jo me costa molt normalment ). Al sopar de la feina me va dir que quan jo partis cap a casa que l avises que ell també partiria. I aixi ho vaig fer a les 12:30 li vaig dir amem si anàvem ja cap a casa perquè el dia següent teníem el primer dia de classe i vam estar fins les 3 xerrant però no va pasar res. Tampoc m atrevia a mirar-lo molt a la cara, ja que les meves amigues m havien dit que pasaria algo i tenia por. Ara casi cada dia el veig ja que la meva classe està just davant la seva. Sempre me saluda i alguns pics xerram però a jo me segueix fent vergonyaaaa ja que no se si ell me veu igual que jo el veig a ell. L he convidat a la meva festa d aniversari simplement perquè me feia ganes que ell estès allà. I no se que vol dir tot això. M he pillat d una persona que no toca? Que faig? Esper a veure que pasa el meu cumple? Sempre m ha fet ganes tornar a n aquell vespre simplement per xerrar amb ell, me va agradar molt ja que hem sentia molt còmode.
PD: vaig a classe amb el seu germà gran amb qui me faig bastant i això és algo que hem tira cap enrere ja que seria una situació molt rara
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 24/01/2019 22:11

Hola!


Entenc la vergonya, però forma part del joc! Tots dos esteu còmodes l'un amb l'altra i us ve de gust passar estones junts, així que endavant!!! Potser no cal planejar què passarà, ja ho anireu veient.

De moment potser és important que mantingueu algun tipus de comunicació ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: