Logotip de Adolescents.cat
Anònimaa
Anònimaa
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 08/11/18 08:36
Necessito ajuda...
Hola, primer de tot dir-vos que moltes gràcies per contestar a tanta gent al consultori.
Aquest últims anys no han sigut molt fàcils a casa. Farà uns 3 anys mes o menys els meus pares es van separar, la meva germana estava en l’adolescència i li van oferir moltíssima mes atenció i ajuda a ella. Se que sona a gelós però la veritat era que jo necesitava i necessito l’ajuda que no vaig demanar. A part d’això a casa encara hi han molts problemas, sobretot el fet de mudarme i les constants baralles amb la meva germana gran. Cara als meus pares sempre estic rient, i els i dic que estic feliç, però lo cert es que quan estic sola a casa no puc mes... hem fico a plorar parque si no sento que m’ofego, unes fortes punchades al pit, hi ha vegades hem costa respirar. Algun cop he pensat en ferme mal, fins i tot he pensat en el suïcidi, se que mai ho faria però es un pensament que últimament està molt present. Però després penso amb la meva família, sincerament crec q els hi costaria moltíssim seguir sense mi. Parque la veritat es que soc jo la que fico pau a casa i fa que tot segueixi endavant, i si no ho faig yo, qui ho farà? Els meus pares treballan i la meva germana últimament està insuportable i sempre de mal humor, sento que no puc enfadar-me, parque quan ho faig els meus pares hem tenen que suportar a mi hi ha la meva germana, i no vui fer-los mal. Sento que tinc una responsabilitat masa gran, i nose quan de temps podre aguantar així..
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 24/01/2019 22:15

Hola anònima, 


No has de protegir a ningú. Tens tot el dret a enfadar-te, a molestar-te i a plorar! Els teus pares tenen el deure de cuidar-te i, segurament, també tenen ganes de veure que els necessites. 

Crec que l'únic que has de fer és aprendre a demanar ajuda. Busca estones per parlar a soles amb els teus pares, explica'ls com et sents i gaudeix de la sensació de ser cuidada, d'acord?

Els teus pares són adults i poden fer front a dues filles adolescents, encara que no ho sembli


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: