Logotip de Adolescents.cat
anoooonim
anoooonim
Any: 2004
Comarca: Osona
Data: 06/11/18 15:41
Ajuuuda
L'any passat vaig conèixer a un noi que va ser el meu entrenador durant tota la temporada. És guapíssim i té tot el que jo vull, l'únic és que no ser si li agradi, em refereixo a que hi ha molta gent a part de jo. Hem parlat molt per insagram i tal i ens coneixem molt. No hi ha molta confiança, ja que ell és molt tímid i mai diu res. El problema és que té 5 anys més que jo.
Algun consell?
Pd: voldria que em fes més cas i arribar a ser molt amics i tal...
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 24/01/2019 22:19

Hola, 


Doncs segurament no pot anar més enllà que una relació entrenador-jugador, ja que seria il·legal. Per altra banda, si ja heu parlat i veus que ell no s'obre gaire i que no et segueix la corrent... potser ja t'està donant alguna pista, no creus?

A vegades ens obsessionem amb algú i volem tenir-hi una relació (amorosa, d'amistat, sexual...) i som incapaços de detectar les senyals que ens diuen que no. Així que mira bé, si la comunicació no és recíproca, ja és una resposta.


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: