Logotip de Adolescents.cat
Adolescent123
Adolescent123
Any: 2003
Comarca: Baix Empordà
Data: 05/11/18 07:27
Massa aviat?
Tota la vida tothom ens ha dit que perdre la virginitat és extremadament important en les nostres vides i que no ens hem de precipitar. Per això la meva idea era ser verge com a mínim fins als 16.
Aquest any he començat a sortir amb un noi més gran, amb qui, realment, sé que hi ha amor. Un dia estavem sols a la seva habitació, ell tenia um condó i va passar. Vaig perdre la virginitat als 15 i vaig pensar, tampoc és tan exagerat com tothom ho pintava, m'ha agradat però no m'ha canviat com a persona.
Però ara no li puc deixar de donar voltes i no sé si potser m'he precipitat. Realmemt tot va sortir bé, va ser molt suau i les coses no han canviat amb el meu nòvio cap a malament, tot al contrari.
De veritat necessito una segona opinió d'una persona adulta.
Cristina Albó
Cristina Albó
Data: 05/11/2018 13:36

Hola Adolescent123,

És important que per a la primera relació sexual (amb penetració o no), ens sentim preparats i preparades. I sobretot que sigui per voluntat pròpia, que no ens sentim forçats o forçades a haver de fer-ho per pressions externes a nosaltres mateix@s.

I sempre tenint en compte la seguretat i la salut, utilitzar preservatiu, sempre que hi hagi penetració, per tal d'evitar contagis d'Infeccions de Transmissió Sexual i embarassos no desitjats.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Wommum
@Helenangelpsico
http://www.helenaangel.com


">www.helenaangel.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.