Logotip de Adolescents.cat
Nunu
Nunu
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 04/11/18 23:58
Les altres
Hola!
Us escric perquè tinc un petit "dilema".
Fa mig any que estic amb el meu nòvio i l'estimo molt. Ja hem mantingut relacions sexuals junts i considero que tenim bastanta confiança pel que fa a al sexe... però hi ha una cosa que m'excita molt i que em fa respecte dir-li perquè és bastant extrany. M'excita saber el seu passat sexual amb les altres noies, lògicament no m'explica res perquè no es algo que les parelles es vagin dient amb normalitat. La qüestió és que a vegades, quan estem fent coses, m'agradaria dir-li que m'expliqués i m'ensenyés què li feia a les altres... però crec que no es algo normal i em fa vergonya, em fa por dir-li i que pensi que estic malalta.
En fi... creieu que estaria bé dir-li? o millor m'ho guardo per a mi?... Sé que avui en día hi ha molta més llibertat d'expressió sexual i les ments no estàn tan tancades, però suposo que sempre hi ha límits del que es considera sà.

Moltes gràcies per avançat per la vostra atenció i per la resposta!
Cristina Albó
Cristina Albó
Data: 05/11/2018 13:32

Hola Nunu,

Si a tu no et suposa cap problema nosaltres no som ningú per valorar si és sa o no. Per sort, la sexualitat, sempre que sigui respectant la volutat de l'altre, la definim cadascú a la nostra manera ;)

Per tant, si vols compartir-ho amb ell, comparteix. Ara bé, el seu passat, forma part de la seva intimitat i si no ho vol compartir, està en el seu dret i ho hauràs de respectar.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Wommum
@Helenangelpsico
http://www.helenaangel.com


">www.helenaangel.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.