Logotip de Adolescents.cat
holaaa
holaaa
Any: 2003
Comarca: Anoia
Data: 04/11/18 19:58
Feliçitat
Hola, fa uns dies que no sóc feliç. No estem bé anb el meu germà a casa, a l'institut tinc uns "amics" que em cauen bé pero sento que no formo part del seu grup, i l'altre dia, amb els meus amics del poble (que son els meus millors amics i m'hi porto molt bé), per halloween, vam sortir de festa i vaig beure molt, total que em vaig vomitar 5 o 6 cops, i si no hagués sigut pels meus amics hagués pillat un coma etilic. Jo ara estic bé pero des del dia que va passar em sento molt malament per haver-los fet passar malament. Amb ells ja ho he parlat pero em diuen que no passa res, que son coses que passen a tothom i que lo que importa es que jo estigui bé ara.
Gràcies.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 04/02/2019 14:48

Hola!


Quina sort d'aquests amics!!! Si ho necessites, torna'ls a agrair el que van fer per tu i parleu sobre algun codi o alguna manera d'avisar-vos que us esteu passant amb l'alcohol. Busca, si et ve de gust, alguna manera de compensar-los ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: