Logotip de Adolescents.cat
Ladgertha
Ladgertha
Any: 2001
Comarca: Cerdanya
Data: 30/10/18 20:43
?????
Primer moltes gràcies pel que feu, sou genials

Desprès, potser això és una consulta ridícula, pèro m'amoïna una mica.

Veureu, jo vull arriba en el meu treball somiat a un esglaó una mica alt (quant més alt millor, pero vull un mínim per qüestions personals) y avui m'he enterat de que només hi ha un 8 por cent de dones en aquest lloc y estic amoïnada per el teixat de cristall. … Ains….En fi, sé que no podeu fer res, pero tenía que diro a algú

Perdó pel temps perdut
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 06/11/2018 11:54

Hola bonica!


Tens tota la raó, en algunes feines sembla que hi ha un sostre de vidre que impedeix (o més aviat dificulta), però això no vol dir que no s'hi pugui arribar!


Crec que et tocarà fer molta feina, insistir i insistir. Si és el teu objectiu, endavant! Ja veuràs que s'uniran més persones a la causa i aviat aniran apareixent més dones en posicions de poder!


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: