Logotip de Adolescents.cat
Anònim
Anònim
Any: 2002
Comarca: Ripollès
Data: 24/10/18 21:38
Amic (2)
Hola, fa uns dies vaig enviar una consulta explicant que tenia un amic que estava com apagat i que jo creia que es tallava i tot aixo, em vau dir que fessi dues coses i ja he fet una, però esq ara no sé que fer.
Vaig anar a parlar amb ell li vaig explicar el que em preocupava i doncs és pitjor del que em pensava, és va posar a plorar em va explicar que es tallava perquè era l'única sortida que trobava en els moments de desesperació i que menjava tant poc perquè estava a dieta pero dios si está súper prim... Em preocupa molt no sé que fer, com l'ajudo? (a part de comunicar-ho a la familia, perquè li he dit que els hi digui i demani ajuda però diu que serà pitjor, òbviament és la millor opció dir-ho però bueno)
I als pares els hi dic per whats o com?
Perdó pero esque no sé a qui preguntar què fer perquè no vull fer res que el perjudiqui... i perdó si m'explico fatal però estic molt nerviós
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 04/02/2019 14:30

Hola, 


L'única manera d'ajudar-lo és comunicar-ho a la seva família o al professorat. Per molt que digui que serà pitjor o que no ho vol dir. Necessita que els seus cuidadors se'n facin càrrec, així que la teva feina és comunicar-ho. 

Diga-li que ho faràs, encara que s'enfadi. I fes-li costat, acompanya'l en aquest procés, que pugui parlar amb tu i tingui un espai per deixar-se anar. D'acord?


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: