Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 2004
Comarca: Pla de l'Estany
Data: 24/10/18 20:48
No se que em passa
Hola 😘!

Bé la qüestió es que odio com soc. Odio que la teva vida estigui marcada per uns p***s números que diuen si ets intel·ligent o no, no trec males notes al contrari trec nous i Vuits i algun sis de tan en tan, però no puc estudiar. Els meus pares espensen que soc igual que el meu germà però que no m’hi esforço per treure bones notes ,sempre parlem del meu germà gran i mira ell es el perfecte. L’altre dia vaig fer un concert que em va sortir molt bé i el meu pare ni tan sols em va dir res i es van posar a parlar de lo bé que el meu germà toca el seu instrument. Com he dit abans no puc estudiar no tinc forses no se perquè però no puc i normal ment ploro mentres m’obligo a estudiar i a aprendre. El meu pare espensa que visc del cuentu i clar sempre em renya. La meva opinió no val per res per meva família sempre passen de mi i quan em queixo em diuen “no siguis exagerada!”m’interumpeixen tot el que dic i només em fan cas si faig algo malament. No puc mes no se que fer. Parlar amb ells es inposible. Tinc canvis d’humor constants també unes ganes terribles de que arribi l’any que bé perquè el meu germà se’n va a estudiar a Barcelona. No estic contenta amb res del que faig em sento inútil i sense forses de continuar. Una vegada maig treure un 5 en un examen perquè acabava de tornar d’un viatge i al dia següent ja el tenia i no havia tingut ni un minut per estudiar quan vaig arrivar a casa em vaig tencar a la habitació a plorar a mes el meu para es professor al meu institut i clar tothom es pensa ves a saber què de mi.
Gràcies us admiro molt per tot el que feu!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 04/02/2019 14:26

Hola anònima, 


Crec que hauries de parlar amb la teva família sobre com et sents. Aquesta exigència constant no t'ajuda a concentrar-te. Demana'ls que t'escoltin, que sents que no valoren el teu esforç, que t'agradaria que tinguessin en compte la teva opinió. Parla des del "Jo" i des del "mi". No et comparis amb el teu germà, només exposa els teus sentiments. 

És probable que no s'adonin del teu patiment, per això has de parlar amb ells. Si tens dificultats estudiant i concentrant-te, potser necessites algun tipus de reforç, demana-ho! No tinguis por a reclamar el que necessites, d'acord?


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: