Logotip de Adolescents.cat
nerear07
nerear07
Any: 1998
Comarca: Baix Llobregat
Data: 22/10/18 23:24
TENGO DUDAS DE MI ORIENTACIÓN SEXUAL
Buenas! Soy nerea de barcelona
Mira te cuento, tengo 20 años y hace nada rompí con el chico que estaba conociendo, el solo me quería a ratos. Vamos cuándo le apetecía.
Bueno mi real duda si se puede llamar así, es que conocí a una chica ella es lesbiana pero yo no y no es la primera vwz que me siento atraida por chicas. Me fui a hacer surf y me paso lo mismo con una chica, aun que no pasó nada... no se estoy muy confundida
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 30/01/2019 22:55

Hola Nerea, 


Jo no sé quina és la teva orientació, això ho has de descobrir tu. A vegades ens posem unes etiquetes que ens impedeixen viure tal com som. Per què no proves de seguir el teu instint? Tu tens el poder per frenar qualsevol cosa quan no et sentis a gust, així que, quin és el problema? ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: