Logotip de Adolescents.cat
Hola
Hola
Any: 2001
Comarca: Anoia
Data: 22/10/18 12:31
Caure bé o caure malament
Hola, primer de tot donar-vos les gràcies per tot el que feu amb aquest consultori. Aqui va la meva consulta:

Ultimament estic bastant ratllada pensant tot el que la gent pot dir de mi, si els hi caic bé o malament. La veritat es que ni jo mateixa sé el perquè, ja que això (tot i que crec que a vegades tots ho pensem) mai m'havia pasat tant fort.

Sé que a algunes persones no els hi caic bé (ja que no podem caure bé a tothom), però nose perquè penso que es a gran part de la gent i que parlen malament de mi. Llavors, jo mateixa em paro a pensar que és una tonteria, que tot i que tinc defectes no puc estar pensant això tot el dia i intentar agradar als altres (o deixar de confiar en la gent. es a dir, que em parlin bé i llavors a les esquenes em critíquin). Per això em ratllo, perque penso que caic malament a gran part de la gent o que parlen malament de mi.

En resum, jo mateixa sé que no m'hauria de preocupar d'això (tampoc sé si es veritat o no), pero indirectament ho faig i nose com deixar de fer-ho.

Gràcies.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 30/01/2019 22:53

Hola!


Sembla que tens un "pensament empipador". Aquest tipus de pensaments apareixen quan menys t'ho esperes i són com un paràsit: apareixen en cada moment i cada vegada més freqüent. 

Tens dues opcions: o dediques cada dia 10 minuts a "preocupar-te" o bé detectes aquest pensament i "el deixes passar". Escull quina de les opcions s'ajusta millor a tu i posa-la en pràctica! La nostra ment es pot entrenar, així que entrena-la a desconnectar dels pensaments empipadors! Cal pràctica i constància. Prova-ho una setmana i ja veuràs ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: