Logotip de Adolescents.cat
Keta
Keta
Any: 2002
Comarca: Selva
Data: 16/10/18 19:27
NS SI OBLIDARLA O SEGUIR.
Hola!
Fa cosa d'un any una amiga meva i jo vam començar a tontear. Un día una molt amiga nostre em va dir que ella estaba molt pillada per mi i jo vaig dir que em passava el mateix pero ella feia un día q havia començat amb un noi i eso. Al final al no parlar mes del tema les dos ens vam oblidar, fins fa poc. El cas es que ara jo m'he pillat mazo per ella enserio i ella dubta del que sent, l'altre día vam acabar sortint i va ser magnífic😍 Pero el día seguent em va deixar I ella deia que em trobava a faltar I coses d'aquestes. I ara que cada cop m'agrada mes ns si tinc que oblidarla o seguir intentan-ho.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 08/11/2018 19:10

Hola Keta, 


Doncs sembla que encara esteu en la fase de definició dels sentiments. Pel que expliques ella encara no té clar quina relació vol amb tu, per tant has de decidir si vols seguir així unes setmanes més o vols tallar-ho en sec. 

Tu marques el teu propi ritme. És a dir:

  • ja no pots més i vols començar a oblidar-la perquè no pots esperar que es decideixi
  • decideixes esperar que prengui una decisió i acceptes les conseqüències. 


Sé que no és fàcil si t'agrada la persona, però has de tenir en compte el teu propi patiment, d'acord?


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: