Logotip de Adolescents.cat
Oxana
Oxana
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 06/10/18 14:33
Mantenir relacions.
Hola soc l'Oxana

Ve tinc novia i estem genial, bueno molt cops tenim per whats converses pujades de to ( ja sigui per tem d'hormones o perque volem)
El cas esque les dos tenim ganes de tindre relacions sexuals, i bueno ella no viu a barcelona viu a fora i nomes puc anar-la a veura-la els caps de setmana, seguramnet anirem a cas d'un amic seu que ens deixara la seva casa el dia del seu cumple ( se suposa), aqui venen les preguntes.

1r: Que puc fer amb ella al llit per primera vegada? ella ja ha tingut allguna relacio amb alguna noia pero per mi ser a la pprimera vegada. A part de mastrubarció i tot aixo que podem fer?

2n: Es direfent amb una noia? ja siogui per les caricies i per la sensualitat.

Gracies.
Cristina Albó
Cristina Albó
Data: 06/10/2018 15:24

Hola Oxana,

Enhorabona per la teva relació!

Pel que fa a les preguntes, potser, aprofitant alguna de les converses que teniu podries explicar-li com et sents tu davant d'aquesta primera relació sexual amb una noia. Si ella té experiència podrà guiar-te, podrà indicar-te i així que tu puguis anar sentint-te cada vegada més còmode. Pensa que per a ella també serà la seva primera vegada amb tu, així que molta comunicació, sinceritat i confiança. Si en algun moment alguna de les dues no vol continuar pel motiu que sigui, sempre es pot canviar d'opinió.

Així que t'animem que parleu i que parleu molt d'aquest tema ;)

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Wommum
@Helenangelpsico
http://www.helenaangel.com


">www.helenaangel.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.