Logotip de Adolescents.cat
anonima2003
anonima2003
Any: 2003
Comarca: Bages
Data: 15/09/18 13:19
Pèls a l'espatlla i al coll!
Hola, tinc un problema amb el meu cos. Tinc pels negres que es veuen molt a l'espatlla i al coll. No sé que fer, no sé si me'ls he de tallar o deixarlos. Que hauria de fer?

Gràcies i adeu.
Laia Reventós
Laia Reventós
Data: 17/09/2018 10:51
Hola,

Aquests pels que comentes no han de suposar un problema per a la teva autoestima. Ara bé, si no t'agraden i consideres que la millor opció és treure'ls ho pots fer ja sigui amb pinces (si en són pocs) o amb altres mètodes de depilació (cera, crema o gilette).

Tot i així, la decisió la tens tu i que aquests no determinin la seguretat amb tu mateixa. Al cap i a la fi és el teu cos i t'ha d'agradar tal i com és.

Espero haver-te ajudat,

Laia Raventós,
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: