Logotip de Adolescents.cat
whoiam
whoiam
Any: 1999
Comarca: Garrotxa
Data: 04/09/18 23:51
curiositat / preocupació
Bona nit Helena, estic una mica preocupada perquè he tingut relacions sexuals amb 2 nois. amb el primer la mitja de durada fins que arribava a ejacular era uns 15-20 minuts depenent el dia i jo pensava que aquesta era la mitjana, lo normal fins que vaig tenir relacions amb el següent noi que em va desconcertar totalment ja que trigava uns 45- 50 minuts i per a mi era molta estona i no gaudia de la mateixa manera perquè em cansava però lo pitjor és que ho he comentat amb amigues i amics i per exemple a moltes d'elles li agrada que durin tant al llit i ells la majoria veien normal que aquest noi trigués gairebé una hora a ejacular.

Sé que influeixen molts factors com els preliminars o la manca de comunicació o falta de confiança o que hagi estat casualitat però tinc por que la propera relació que tingui sigui un noi tan difícil al llit com aquest i diversos amb els que ho he comentat i no sé si el problema el tinc jo per arribar a l'orgasme ràpid (10-15 min) o ells per que intenten controlar mentalment per durar mes no ho se la veritat per això t'escric per veure si em pots donar algun consell o alguna explicació.

Moltes gràcies!
Cristina Albó
Cristina Albó
Data: 12/09/2018 10:29

Hola whoiam,

Moltes gràcies per escriure'ns! És important que en puguis parlar amb les parelles sexuals amb qui tinguis relacions. Si sents que ja en tens prou i que vols acabar, digues-li, fes-li saber que no cal que aguanti més. És important que puguis sentir la confiança amb les persones amb qui mantinguis relacions sexuals com per poder expressar el que sents o el punt en el que estàs. Si vols que continuï, digues-li, si vols canviar de "joc", digues-li també, si no vols seguir, també digues-li! Com veus, és important que puguis parlar-ne.

Esperem que això et pugui ajudar ;)

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Wommum
@Helenangelpsico
http://www.helenaangel.com


">www.helenaangel.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.