Logotip de Adolescents.cat
Sensenom07
Sensenom07
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 24/08/18 12:16
🎵🎵🎵🎵🎵🎵
Per tenir abdominals he de tenir entre un 6-12 prr cent de grasa. I jo tinc un 14 per cert, medeixo 1'68 i peso 52,5. No estic gema gorda ni res pero si vull tenir abdominals he de reducir el meu percentaje de grasa i no se cómo ferho. Corrent cremo grasa? I estic be si tinc un 14 per cent de grasa i medeixo i peso Allo?
Laia Reventós
Laia Reventós
Data: 27/08/2018 11:12
Hola!

Desconec d'on has tret aquesta informació, però no és ben bé així. Per a tenir abdominals has de fer exercicis abdominals que treballin i enforteixin la zona, no reduir el teu percentatge de greix corporal, ja que per un costat estàs en un pes normal i adequat a la teva alçada, i per l'altre costat un 14% de greix corporal ja és prou baix. Intentar reduir-lo més és descabellat i perillós.

Per tant, si vols tenir abdominals, fes exercicis que treballin la zona i porta un estil de vida saludable amb una alimentació sana i equilibrada.


Espero haver-te ajudat.

Laia Raventós,
Psicòloga
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: