Logotip de Adolescents.cat
PizzaDePinya
PizzaDePinya
Any: 2003
Comarca: Garraf
Data: 20/08/18 16:24
Homosexualitat? Molts dubtes
Hola, la meva consulta serà llarga, però porto molt temps pensant-m'ho. Actualment tinc 15 anys i fins primer d'ESO (12) jo tenía molt clar que era hetero. De fet sempre havía tingut relacions amb noies i tot bé. Ha sigut l'etapa de l'ESO la que m'ha canviat. Actualment he tingut sexe (considero sexe repetir-ho amb certa regularitat i no un lio) amb tres nois, amb els tres he fet de tot menys follar. I aquí el meu dubte, és normal que tingui tantes ganes de fer-ho? Amb l'últim que ho he fet, m'ha dit que ho feia per mi, però que ell realment no estava 100% interesat. Sé que em direu que es normal tenir dubtes i tal, però el que no entenc i no m'agrada, és que a vegades semblo un boig obrint a tios amb indirectes i tal, perquè ja molta gent sospita (perquè a més tinc la mala sort que a ningú li agraden els nois o provarien). No m'importa acabar sent homosexual a la meva vida, sinó el que no vull que em vagin dient un "calienta pollas" (ja m'entendreu). Puc fer algo per no estar tant desesperat? O sem anirà sol? Perquè clar també tinc por que amb tant calentón, m'acabi arruinant la vida a mi mateix. I tampoc puc/vull parlar-ho amb ningú perquè m'agradaria saber l'opinió d'algú que sapigues d'això de veritat.


Moltíssimes gràcies per contestar, i perdó per tant de dubte! :)
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 28/09/2018 14:03

Hola PizzaDePinya!

És força habitual tenir dubtes sobre la nostra orientació sexual a l'adolescència. També és en aquesta època on el nostre interès per la sexualitat i per provar coses noves s'intensifica. Que tinguis ganes de mantenir relacions sexuals no hauria de ser alarmant, però si no mantenir-ne t'inquieta, t'angoixa o no et permet està bé aleshores sí que hauríem de valorar què està passant.

Pren-t'ho amb calma, no tinguis pressa i deixa també que les relacions vagin sorgint sense forçar-ho, potser així et sents més còmode i tot va millor.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!


Mariona Busto
Psicòloga - Consulta Jove IESP
@marionabusto
http://www.consultajove.cat


">www.consultajove.cat 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.