Logotip de Adolescents.cat
Anónim
Anónim
Any: 2003
Comarca: Urgell
Data: 20/08/18 11:48
Estic preocupada...
Holaa, em dic abril i tinc 15 anys, fa dos dies o aixi vaig tenir la primera relacio amb el meu novio i evidentment ho vam fer amb preservatiu pero no vam mirar si estaba trencat o no suposadament estava be, pero ell em sembla que no va entrar-ho del tot perque ell no notaba res i jo no notaba plaer ni res, i quan es va treure el preservatiu diu que estava sec o sigui que ell tampoc va ejacular i resulta que vaig parlar del tema amb els meus pares i em van dir tot lo de l'embaras i aixo i ara m'he quedat una mica rallada perque tambe al calendari de la regla em posa que tinc una alta posibilitat de quedarme embarassada suposo que es si ho fas sense preservatiu ni res no? I amb tot aixo em vaig quedar peensant en si em va entrar algo de espermas que no crec pero nose tot aixo es nou per a mi saps...? I es per si em podieu ajudar o algo...
Moltes gracies!
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 03/09/2018 14:23

Hola Abril!

Si vau mantenir relacions sexuals amb preservatiu durant tota la relació sexual, en principi podeu estar tranquils perquè els preservatius si s'utilitzen correctament, són un mètode anticonceptiu amb una eficàcia alta. És important però que les pròximes vegades comproveu, un cop acabeu, si el preservatiu s'ha trencat.

És lògic i habitual que tinguem molts dubtes quan ens iniciem en les relacions sexuals, però veuràs que de mica en mica us aneu sentint més segurs i tot anirà millor.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança Abril!


Mariona Busto
Psicòloga - Consulta Jove IESP
@marionabusto
http://www.consultajove.cat


">www.consultajove.cat 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.