Logotip de Adolescents.cat
Hola💛
Hola💛
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 16/08/18 20:55
Carta a l'esquizofrènia
Hola, veig que últimament no pengeu gaires cartes i m'agradaria compartir la meva experiència amb la esquizofrènia, una enfermetat mental com qualsevol altra. Porto més d'un any i encara segueixo lluitant. He anat passant de psicòlegs a psiquiatras i estic farta. Se que puc aconseguir-ho o això diuen tots. Només desitjo que pengeu aquesta carta per tal de poder conscienciar a tots els joves que existeixen moltes enfermetats diferents. I es que la lluita no és fàcil, no. Ara vull parlar a aquells que estan patint, plora, crida, enfadat però no et rendeixis. Somriu o no, no cal, però no ho deixis mai. És la teva lluita però et podem ajudar. Vull dedicar-vos un petit poema:

Aixeca el cap li deia,
ella només somreia.
Agafam de la mà fort,
esoero que tinguis sort.

Plora, crida i enfada't.
però sobretot ajuda't.
I es que ho pots fer,
això sí que ho se.

Estima't a tu i a l'enfermetat
o sinó tot s'haurà acabat.
Escolta'm bé el que et dic,
sempre seràs el meu petit.

Si m'aconseguiu un lloc en la vostra pàgina em farieu molt i molt feliç de veritat
Espero fer-vos pensar i ajudar-vos a tirar endavant. Si voleu que faci una compta per ajudar-vos a qui tingui problemes o alguna enfermetat mental digueu-m'ho en els comentaris i també tot i que no se'm dona super bé, podria penjar alguns poemes.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 26/01/2019 00:50


--
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: