Logotip de Adolescents.cat
Anonim401
Anonim401
Any: 2001
Comarca: Tarragonès
Data: 14/08/18 00:06
Pell del penis
Fa temps que tinc aquest "problema", quan es té una erecció tinc entès que el normal és que la pell del penis baixi i deixi el gland al descobert. El cas és que a mi això no em passa, la pell se'm queda tal i com està i si la intento baixar em fa mal per culpa del "frenillo". Quan no está erecte no tinc cap problema en baixar-la i quan ho està puc arribar a un orgasme perfectament sense que la pell baixi del tot, el que em preocupa és si això és algún problema o si a alguna noia li pot molestar. Agrairia molt que em responguessiu aquest dubte.
Gràcies per la vostra atenció, realment esteu ajudant a molts adolescents amb problemes que costen de explicar a gent propera.
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 26/08/2018 16:00

Hola Anonim401!

Moltes gràcies a tu per la confiança!

Si en baixar la pell quan tens el penis en erecció et fa mal, et recomanem que ho consultis amb el metge perquè pugui valorar-ho. Sabem que consultar aquests temes pot fer una mica de vergonya, però quan es tracta de salut, no hi ha vergonyes que valguin. Veuràs que et quedes més tranquil després que el metge ho pugui valorar.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga - Consulta Jove IESP
@marionabusto
http://www.consultajove.cat


">www.consultajove.cat 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.