Logotip de Adolescents.cat
Sanchís
Sanchís
Any: 2003
Comarca: Vallès Oriental
Data: 13/08/18 16:52
Estic en el pes ideal??
Sóc molt estricte amb el meu pes i m'agradaria saber si tinc un bon pes. La meva alçada és de 1'74 i el meu pes és de 62. També m'agradaria saber quin seria el pes ideal per la meva alçada.
Laia Reventós
Laia Reventós
Data: 15/08/2018 09:08
Hola!

Abans de tot, no siguis estricte amb el teu pes. Capficar-se en el número que posa a la bàscula no és sa i només fa que perjudicar-te a tu mateixa.
A més, pel que indiques, amb una alçada de 1,74m i un pes de 62kg tens un Índex de Massa Corporal de 20.48, el qual es troba dins del Rang normal i adequat (IMC entre 18,5-24,99). Ara que saps que estàs en el teu pes ideal segons la teva alçada i pes, intenta no obsessionar-te pel pes, el teu cos encara ha de créixer i desenvolupar-se!!

Espero haver-te estat d'ajuda :)

Laia Raventós,
Psicòloga
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: