Logotip de Adolescents.cat
Oliviia
Oliviia
Any: 2003
Comarca: Baix Ebre
Data: 08/08/18 12:48
Estic en el pes adequaat?
Hola volia comentar si tinc el pes correrte ja que jo em veig bastanta grasa a l'abdomen i peso 54 kg i medeixo 1,59, en cas que pagues de perdre pes ho faria correctament fent esport i menjant una dieta adecuada, ajudeeume pliis
Laia Reventós
Laia Reventós
Data: 09/08/2018 19:34
Hola Olivia!
El teu Índex de Massa Corporal és de 21.36, així doncs es comprèn dins d’un pes normal i adequat, en tant que entra dins la franja de pes normal que va de 18.50 a 24.99.
Així que no et preocupis ja que no estàs grassa! En cas que vulguessis reduïr la zona de l’abdomen pots provar de fer exercicis abdominals per enfortir la zona i perdre el greix acumulat, beure 2L d’aigua al dia i portar una alimentació sana amb moltes fruites i verdures!

Espero haver ajudat!

Laia Raventós,
Psicòloga
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: