Logotip de Adolescents.cat

Any: 1998
Comarca: Gironès
Data: 02/08/18 03:36
que es???
fa molt que ens coneixem pero ara cada vegada som mes amigues ella es lesbi i jo bi, pero ha arrivat tal punt d'amistat que els meus cosins petits ahir que ens van veure juntes em van dir si ella era la meva novia, es possible que ens estiguem enamorant i no ho sapiguem? jo estic "de lio" amb un que es tb amic seu si ens vam coneixer casi gracies a ell.

avui en teoria havia de venir a la gelateria on treballo a buscarme un granitzat i despres tornar juntes a casa tot rajant) jo) dels profes del nostre cicle, pero en contes daixo ha anat amb uns que ha conegut fa poc a fer unes birres (ella no veu pk es saliaca) pero tot i aixi quan he llegit el missatge de que anava amb ells mha aparegut un xic de gelosia m'estic enamorant d'ella?? o aquesta gelosia es una cosa passatgera??

merci
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 05/08/2018 19:40

Hola!


Pel que expliques sembla que els dubtes t'han aparegut davant els comentaris dels teus cosins, pot ser?

A vegades escoltem tant als altres que ens oblidem d'escoltar-nos a nosaltres mateixos. 

Així que aquí tens algunes preguntes:

  • Què sents per aquest noi?
  • Què sents per la teva amiga?
  • Com t'imagines que serà la teva parella en un futur?
  • Creus que la teva amiga podria arribar a ser la teva parella?


Per altra banda, segurament has sentit un xic de gelosia en veure que quedava amb altres persones, però si en parles amb ella veuràs que l'amistat segueix totalment en peu!


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: