Logotip de Adolescents.cat

Any: 1997
Comarca: Anoia
Data: 01/08/18 23:49
Es sent DEPRIMIT
Hola, el meu novio de 25 anys es sent deprimit des de fa temps (no té depressió, ho sap diferenciar i em va dir que es nomes que esta deprimit) però no sé com ajudar-lo: ell va de tant en tant al psicòleg i l'ajuda bastant diu, però ràpidament esta mal.
A vegades m'ho prenc molt personal que ell es senti sempre baix d'ànim perquè m'emparanoio (no li he dit pas això) em penso que ell no volia començar una relació seria amb algú i estar en aquesta situació (sortint amb mi en serio) poder el ralla perqe no vam començar sent parella perque no volia ell, o també perquè vol estar amb altres noies (o està) i es sent culpable, això son hipòtesis meves que ell no sap... Encara així m'estima i li encanta passar el rato amb mi etc i espero que sigui sincer...
Els principals problemes que té son que te problemes econòmics, no sap que fer amb la seva vida, es sent ja molt gran, no li agrada la seva feina (del que treballa), ni sap que estudiar, té mala relació amb alguns familiars seus i mes coses (entre elles, les que he especulat abans)... S'enten que té molts problemes.
A pesar de això estem bé, però a vegades li agafen baixons molt forts que sense voler m'els passa a mi sense que es doni compte i m'encantaria poder-lo ajudar per a que estiguem bé junts.
Alguna ajuda o solució de que puc fer per ajudar-lo? Merci
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 26/01/2019 00:49


--
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: