Logotip de Adolescents.cat
noibcn
noibcn
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 23/07/18 22:24
por
Hola, soc un noi de 17 anys. Tinc por perque fa uns dies em van sortir uns 4(aprox) minipuntets/granets al capuyo, i avui he vist que tenía molts mes. Només en tinc al capuyo, a la resta del penis no. Fa 3 setmanes vaig tenir relacions amb dues noies diferents (sense preservatiu), i a les útimes dues setmanes amb un altre noia. Dissabte vaig tenir relacions amb ella uns 5 cops al llarg del día, totes sense preservatiu. Hauría de preocuparme per aquests punts vermells? No em fan mal ni re, pero em fa por que sigui alguna enfermetat. Gràcies per l'atenció.
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 28/07/2018 15:30

Hola noibcn!

Sempre que es mantenen relacions sexuals sense preservatiu ens exposem al contagi d'alguna infecció de transmissió sexual (ITS) i també a un possible embaràs. En el teu cas, com has mantingut relacions sexuals de risc amb diferents persones, i observant que t'han sortit aquests puntets/granets al gland, et recomanem que vagis al metge perquè pugui valorar-ho.

Recorda que és important l'ús de preservatiu durant tota la relació sexual, ja que et permetrà gaudir de la teva sexualitat de forma sana i responsable.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns! Bon estiu!


Mariona Busto
Psicòloga - Consulta Jove IESP
@marionabusto
http://www.consultajove.cat


">www.consultajove.cat 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.