Logotip de Adolescents.cat
Nxnx
Nxnx
Any: 2002
Comarca: Bages
Data: 22/07/18 21:15
NCESSITO AJUDA URGENT SI US PLAU
Hola
Tinc 16 anys i tinc depresió, ansietat i TEPT.
Porto 5 anys en tractament psicològic i psiquiàtric.
El cas és que porto uns 2 mesos MOLT pitjor, només amb idees de suïccidi, d'autolesió, només vull morir-me i no aguanto més, ja no tinc forces per continuar lluitant.
Vaig parlar amb els meus terapeutes i em van dir que havia d'ingressar i al final vam fer el pacte de que podia marxar a casa però si continuava igual o el que fos, havia d'ingressar.
Estic igual i no puc més, vull ingressar però em fa por, vull perquè em vull deixar ajudar, vull estar millor i poder començar el batxillerat bé i no com fins ara...
Necessito que em doneu algun consell per avisar i dir, mama anem a l'hospital, però no sé com fer-ho em fa por...
Necessito algun consell, coratge o no sé...
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/08/2018 22:51

Hola bonica, 


Tens la força per fer-ho, només t'has d'escoltar! Tu mateixa et demanes a crits avisar a la teva mare. FES-HO!


Potser necessites unes setmanes per tancar-te, escoltar-te i posar-te en el centre de la teva vida. Per poder frenar i deixar-te anar. Plorar, explicar, plorar i parlar... Explica com et sents a algú que et pugui ajudar. És moment de centrar-te en tu i començar a sortir de tanta foscor. 


Una abraçada bonica!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: