Logotip de Adolescents.cat
❤❤❤Anòniimaa❤❤❤
❤❤❤Anòniimaa❤❤❤
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 17/07/18 11:26
Lios
Haver, el que hem passa és que totes les meves amigues s'han liat amb algú i jo no, se que encara és com molt haviat ja que tenim 14 anys però no se, hem sento una mica excluida en aquest sentit.
Se que algun dia m'acabaré liant però vull que sigui natural no lo que fan ara de "quedem per liarnos?". A part també vull que sigui amb una persona que m'atraigui una mica el seu físic. I estic una mica preocupada en aquest sentit.
Merci per tot!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 05/08/2018 20:15

Hola!


Doncs a mi em treus totes les preocupacions del món! Tens molt clar que no vols que sigui una experiència "per afegir a la llista" i que tens ganes de sentir algun tipus d'atracció per la persona!

Això és fantàstic! perquè t'assegura la meitat de l'experiència. Entenc que sembla que no arribarà mai el moment, però hi ha una part de tu que sap que sí, oi? Doncs escolta-la!

Per altra banda, aprofita aquest estiu per conèixer gent, per parlar i descobrir noves maneres de pensar.... i, sobretot, per observar què t'agrada dels altres ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: