Logotip de Adolescents.cat
Malefica
Malefica
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 05/07/18 11:02
CONSULTA TREBALL DE RECERCA
Hola a tota la redacció!!! Per demanar aquest consell no sabia a qui m'havia d'adreçar, no sé si faig bé en consultar a psicologia però bueno...bé, la història esque el curs vinent començo batxillerat. No sabeu el lio que he tingut per escollir la modalitat perquè m'apassiona el món de les lletres i sóc bones en les assignatures, però el mateix em passa amb els números. Al final em vaig decantar pel batxillerat tecnológic i la veritat estic molt contenta amb el que he escollit i mirat les assignatures i són perfectes per a mi. El cas és que jo sempre he sigut una noia molt reivindicativa, deixo a tothom amb la boca oberta amb les meves idees, sobretot les reivindicatives.
Com segurament ja sabeu hi ha dos bándols contraris al batx: els del científic i els de l'humanístic. No sé als altres instituts, però al meu esta molt marcat, i penso de veritat que de vegades es passen, perquè al final de curs he sentit comentaris realment fora de lloc sobre el sector científic. Com el curs vinent formaré part dels que "van de llestos" he pensat algunes idees per reivindicar tot això, ja que cada modalitat té les seves difilcutats. Del que no tinc ni idea és quin treball de recerca fer que sigui de l'humanístic i del científic a la vegada. Si empodeu donar algunes idees si us plau.
Perdó per tota la historieta. Gràcies. Sou els millors. Saluts.
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: