Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 04/07/18 16:07
No sé que em passa
Fa uns dies que tinc alguna cosa amb un noi, i he estat súper feliç últimament perquè ell m'agrada de veritat, però em passa molt sovint que tinc canvis d'humor sobtats per culpa seva, és a dir, si veig que sembla que em deixa de fer una mica de cas em fico trista i no paro de pensar que sóc una pesada i que potser el que passa és que s'ha cansat de mi. Sóc una paranoica ho sé, però em passa molt i em fa molta ràbia.

A més, a l'estiu els meus pares treballen i estic sempre sola, últimament em sento més sola que mai a casa i no sé que fer. M'aburreixo molt i em deprimeixo de veritat. He buscat mil coses per fer durant aquestes hores però no aconsegueixo sentir-me del tot bé.

Amb el grup d'amics hi estic bé, però últimament no em sento del tot còmode perquè sembla que hi ha dos bàndols. Crec que el que em passa són moltes coses i moltes emocions acumulades de cop... Però no m'entenc a mi mateixa...ç

He dit moltes coses diferents en aquesta consulta pero us agrairia molt que m'ajudessiu, moltes gràcies de veritat!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 26/01/2019 00:39


--
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: