Logotip de Adolescents.cat
Someonejaja
Someonejaja
Any: 2002
Comarca: Segrià
Data: 04/07/18 00:39
Penso massa
Hola bona tarda,
Doncs que el meu problema és que penso massa tot el que faig i no gaudeixo de la vida. I en el moment de prendre decisions estic fet un lio perquè el cor em diu una cosa, el cap una altra però no se quina el diu cadascun.
Ja porto un temps així i no puc més, perquè em produeix impotencia degut a que quan estic amb la gent, no paro de pensar que he de quedar bé, llavors faig bromes de m**** i faig la pena i quan vec que emmsurt malament doncs intento redirmir-me fent bromes encara pitjors.
I potser soni molt a boig, però noto que el cor i el cap em diuen coses totalment oposades, el cor em diu que tiri endavant, que tot sorirà bé i que m'ho pasaré genial, en canvi el cap em diu tot l'oposat, que soc un desgraciat, que no faig res bé, que estic sol, etc. Pera això a vegades no sé el que sento, perquè el cap em diu que sento una cosa i el cor una altra, i amb això pateixo molt, però sobretot en els amors.
La qüestió és que m'agradaria saber si hi ha algun tipus de exercisi per sortir d'aquesta rutina? De gaudir més el moment i no pensar tant en el que vindra o el que podra passar.
I si teniu qualsevol consell per ajudar-me endavant, els necessito tots.
A i vosaltres creieu que hauria de anar a un psicoleg?
Merci, feu una gran feina infa temps que us llegueixo
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 26/01/2019 00:39

 
--
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: