Logotip de Adolescents.cat
anonima
anonima
Any: 2004
Comarca: Baix Penedès
Data: 03/07/18 13:01
pares
primer de tot m'agradaria que em responguessiu aixo el mes rapid possible.
bé doncs fa ja un temps que sospito que el meu pare enganya a la meva mare... no tinc proves, pero sé que un dia no fa molt, estavem sopant jo i el meu pare i ell tenia el mobil damunt la taula i de repent truca algu, afortunadament vaig poder llegir qui era i era una dona que a mi no em sona de res i estic bastant segura de que no es de la feina. Ell va mirar qui era, va penjar i no va dir res, va passar desapercebut.
Desde aquell dia tinc molta curiositat per saber qui era.
ademes, recordo que quan era mes petita sempre pillava a monpare a la abitacio de l'ordenador mirant fotos de ties.. ja sas.. porno... pero era petita i no li donava importancia.
Ara estic pensant en agafarli el mobil un dia sense que es doni conte (me se la contrasenya) i mirarli, pero d'altra banda, em fa por, perque i si si que li esta foten cuernos a mamare? llavors jo que faig? pff de verittat tot aixo me te molt atemorida..
teniu algun consell? puc fer alguna cosa millor? sisplau no em digueu que parli amb ell perque no ho fare..
sisplau responeume!!
gracies!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 24/01/2019 22:30

Hola!


Doncs hauries de respectar la intimitat del teu pare. No saps quina relació tenen amb la teva mare ni quins pactes hi ha en la seva relació de parella, de manera que no tens cap dret a ficar-t'hi pel mig. 

Intenta no mirar el seu mòbil i no trencar aquesta confiança que ell et té, d'acord?


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: